Terug naar overzicht

Noaberkracht vouchers voor de decembermaand

Noaberkracht vouchers voor de decembermaand

Net als in de afgelopen jaren krijgen medewerkers van de gemeente Tubbergen en de gemeente Dinkelland als attentie voor kerst een voucher die te besteden is bij lokale ondernemers. Vorig jaar hebben we een keuze moeten maken uit een groot aantal aanmeldingen. Dit jaar doen we opnieuw een oproep. Wij hebben bijgehouden welke ondernemers de afgelopen jaren hebben meegedaan, hier houden wij rekening mee. Daarnaast houden wij rekening met een goede verdeling van soort branche en de ligging in beide gemeenten.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Onze ruim 400 medewerkers krijgen ieder 8 vouchers ter waarde van 5 euro. Deze vouchers kunnen zij per stuk bij één van de gekozen ondernemers besteden. Het gehele bedrag besteden bij één ondernemer kan maarde optie is ook om dit te verdelen over meerdere ondernemers. De vouchers zullen vanaf een bepaalde datum in december uitgedeeld worden en zijn dan ongeveer 4 weken geldig. De gekozen ondernemers worden hierover in een later stadium geïnformeerd.



Noaberkracht vouchers voor de decembermaand
logo_gemeente_tubbergen.png

Wilt u deelnemen, reageer dan voor 27 oktober naar 

kerstattenties@noaberkracht.nl

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.