Terug naar overzicht

Gezellige golfmiddag bij Weleveld Golf

Op donderdag 10 oktober waren we met zo'n 60 BGT-leden te gast voor een golfclinic bij Weleveld Golf, een unieke 9-holes golfbaan in Zenderen. De middag stond in het teken van sport, ontspanning en netwerken.

Bekijk hieronder de foto's.

Gezellige golfmiddag bij Weleveld Golf

Onder begeleiding van ervaren golfinstructeurs kregen we de kans om de basis van het golfspel onder de knie te krijgen. Na een korte introductie werden we in kleine groepen verdeeld om samen 6 holes te lopen op de prachtige baan. Mooi om te zien dat er echte talenten opdoken die het golfen gelijk verrassend goed onder de knie hadden. 

Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje werd de middag op een gezellige en informele manier afgesloten en was er weer voldoende gelegenheid om te netwerken. Al met al een hele geslaagde middag, waarbij sport en zakelijk netwerken op een gezellige en ontspannen manier werden gecombineerd.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.